Yorum Yaz
Başlık:
Yorum:
Puanı:
Tavsiye Et
Adınız: * 
Emailiniz: * 
Gönderilecek Kişiler: *   
Tavsiye Mesajı:  *   
Jojoba Yağı 20 ml
Jojoba Yağı  20 ml
     
Stok Kodu : JOJOBAYG
Ürün Adı : Jojoba Yağı 20 ml
Marka : Shiffahome
Fiyat : 5,93 TL + KDV
Kdv Dahil : 7,00 TL
Havale : 6,30 TL (%10 havale indirimi)
Adet :
 
Jojoba Yağı  20 ml
 
Ürün Bilgisi   Ürün Yorumları   Benzer Ürünler   Taksit Seçenekleri   Önerileriniz

Jojoba Yağı

Jojoba meyvelerinin soğuk preslenmesile elde edilmektedir.  Jojoba yağı yağ asidi ve esterlerinden oluşmaktadır, doymamış yağ asitlerince zengindir.

1822 yılında California Baja yanında bir çölde küçük bir funda keşfedilmiştir. Ünlü botanist H. F. Link tarafından Jojoba adı verilen bu bitki , daha sonra balinaların avlanmasının yasaklandığı dönemde ekilerek yetiştirilmeye başlanmıştır.

Cilt bakım ürünleri ve kozmetiklerde kullanılan balina yağları kullanılamamaya başlanınca da cilt bakım ürünlerinde ve kozmetiklerde kullanılmak üzere yeni bir madde arayışına girişilmiştir. Jojoba bitkisinin bir çekirdek ürettiği ve bu çekirdekleri ısıtarak yağ elde edildiği görülmüştür. Güney Californiada çölde yaşayan insanlar, yıllardır bu yağı ciltlerinin ve kesikleri tedavi etmek için kullanmaktadır. Japonlar jojoba yağı üzerinde yaptıkları araştırmalarda bu yağın cilde karşı toksik etkisi yapmadığını göstermiştir. Jojoba yağı, oda sıcaklığında sıvıya dönüşen bir balmumudur. Yağı kimyasal olarak cildimizin ürettiği sebum yağına çok benzemektedir. Aslında jojoba yağı, şimdiye kadar en kolay emilen bitkisel yağlardandır. Bu yüzden, pek çok saç ve cilt bakım ürünlerinin üretiminde kullanılmaktadır. Jojoba yağı, hassas cilde sahip insanlar için mükemmeldir. Cildinizi yumuşatırken saça uygulandığı takdirde parlaklığını arttırır.Aynı zamanda ciltteki kırışıklıkları azaltma ve yeni cilt hücrelerinin büyümesini hızlandırma etkisine sahiptir. Bütün bu özelliklerinden dolayı, her tür saç bakım ürünlerinin, çizgi açıcı ve akneye yönelik cilt bakım ürünlerinin üretiminde kullanılmaktadır. Jojoba bitkisi önemli ve gerekli bir keşiftir. Eşsiz faydaları, tüm dünyadaki insanların daha iyi görünmesini ve daha hissetmesine yardımcı olmaktadır. Eğer jojoba yağı satın alacaksanız, organik jojoba yağını satın almaya çalışın ve kimyasal olarak ekstre edilmemiş olmasına dikkat edin.


Kullanımı:  Cilde masaj yapmak suretiyle uygulanabilir.


Gramaj: 20 ml


Ürünlerle ilgili ek bilgiler: Bu ürün hiç bir katkı maddesi içermemektedir. Herhangi bir yağla seyreltilmemiştir. Bitkinin yağı, bitki toplandıktan sonra sonra vitamin içeriğini korumak amacı ile soğuk presleme yöntemi kullanılarak elde edilmektedir. Yağın renk ve kokusu çeşitli fiziksel etkenlere göre kısmende olsa değişiklik gösterebilmektedir. Yağı alınacak bitkinin yetiştiği toprağın özellikleri, yetiştiği ortamın iklim şartları, bitkinin toplama zamanı, kurutulma şartları bitkisel yağın renk ve kokusunu  etkilemektedir.  Ürünlerimizde yapay koku ve renklendirici maddeler kullanmamaktayız. Bu sebeble ürünlerimizde standart bir koku  ve renk gözlenmeyebilir, her seri birbirinden kısmende olsa farklı olabilir.



 
 

 
 
Üyelik | İade | Güvenlik | Sipariş&Taşıma | Yasal Haklar | İletişim

GÜLSAV Gıda ve Bitkisel Ürünler San. Tic. Ltd. Şti.
İSTOÇ
24. ADA No : 56
Bağcılar / İstanbul
Tel. : 0212 659 47 50- 51 Fax : 0212 659 18 75

Bu sitede yer alan açıklamalar sadece bilgilendirmek amacıyla verilmiştir. Ürünler ilaç değildir, tıp ve sağlık profesyonellerinin tavsiye ettiği ilaçlar ile eşdeğer değildir. Ürün bilgileri ambalajlardaki açıklamalardan ve üreticilerin tanıtım broşürlerinden alınmıştır. Üreticilerin ürünleri hakkında verdikleri bilgilerden ve yazım hatalarından kaynaklanan sorunlardan ve şikayetlerden mutlusepet.com sorumlu değildir. Ürünlerin kullanımı ve sağlık sorunlarınız için öncelikle bir sağlık uzmanına, hekime veya eczacıya danışmanızı öneririz.

Bu site, IdeaSoft® Akıllı E-ticaret Sistemi ile hazırlanmıştır.